Вашата кошница

Обадете ни се на 0878955826

Безплатна доставка за поръчки над 75 лв.

14 дни за връщане или замяна

Секси градски стил

Как да изградим секси градски стил с помощта на дрехите

Ние от DS Fashion смятаме, че всяка жена заслужава да се чувства секси и удобно в кожата си. Затова, когато създаваме нашите модели, се вдъхновяваме от желанието за добро самочувствие и уникалност. Имаме голямо разнообразие на секси модели, като: бодита, бодита с висока талия, кроп топове, рокли… Особено в града, стилът ни ярко се откроява, тъй като излъчва характер и неповторимост.

А ако вечерта ще е официална, имаме специални предложения като: боди с гол гръб, кроп топ с изрязан гръб от рипс, рокля Addicted.

Три съвета за по-секси градски стил

Гол гръб

Висшето изкуство на съблазняването е да насочиш вниманието към гърба си. Винаги една дреха с гол гръб ще те направи  изключително секси. Може да избереш кроп топ с изрязан гръб „Queen Among  Women“ или боди с гол гръб Your Obsession.

Подчертана талия

Секси е, когато талията е изкусно подчертана с правилния избор на модел и аксесоар. Може да играете с различни  принтове и цветове в зависимост от желанието Ви. Предложението ни е Кроп топ с връзки на талията или  кроп топ Оbject Of Desire.

Аксесоарите са важни

Колани, харнеси, кожени жартиери. Колан върху палтото, върху блейзера, с роклята. Харнесите може да са широки, тънки, от плат или кожа, но те са най-сигурният начин, че ако сте ги съчетали правилно с избрана дреха, резултатът ще е много секси стил, с който няма да останеш незабелязана. Може да разгледаш кожен аксесоар за тяло.

Вашият коментар
Безплатна доставка

За поръчки над 75 лв.

Лесно връщане

14 дни за връщане или замяна

Гаранция

Съгласно законите на РБ

100% сигурни плащания

PayPal / MasterCard / Visa

[]